::: در حال بارگیری لطفا صبر کنید :::

!انجمن تفریحی و تخصصی ابزار قرمز

ابزار قرمز با اهداف کمک به وبلاگنویسان ایرانی به صورت رایگان در سال 92 شروع به کار کرده
می کوشد تا بهترین ها را برای کاربران خود فراهم کند.
کافیست مشکلاتتان را با تالار گفتگو ابزار قرمز در اشتراک گزارید تا در کمترین زمان مشکلتتان حل شوند!


آفلاین



ارسال‌ها : 1
عضويت : 30 /5 /1400
یکی از مهم‌ترین نکات هنگام بروز بیماری، داشتن تغذیه مناسب برای حفظ عملکرد طبیعی بدن است. در بیماری کووید ۱۹ بویژه در سالمندان که به طور طبیعی هم مستعد کم آبی هستند، باید مراقب کم آبی بدن بود و به بر طرف کردن مشکلات تنفسی نیز توجه کرد.
سالمندان و افراد دارای بیماری زمینه‌ای بیش از سایر افراد در خطر ابتلا به ویروس کرونا هستند و در صورت ابتلا به این بیماری ممکن است بیش از سایر گروه‌ها با عوارض ناشی از آن دست و پنجه نرم کنند.
یکی از مهم‌ترین نکات هنگام بروز بیماری، داشتن تغذیه مناسب برای حفظ عملکرد طبیعی بدن است. در رژیم غذایی بیمار سالمند، به مصرف انواع غذاهای حاوی آنتی اکسیدان‌ها و ویتامینA، C، E که در انواع میوه و سبزی تازه وجود دارد تاکید کنید.
روغن های گیاهی مایع مثل روغن ذرت، آفتابگردان، سویا، کلزا، کنجد و زیتون منابع خوبی از ویتامین E هستند و مصرف متعادل آنها به تامین این ویتامین کمک می‌کند. باید برای بیمار اهمیت مصرف مایعات و رژیم غذایی مناسب پر فیبر را توضیح داد تا همراهی لازم را با مراقبان خود داشته باشد.
بنابر اعلام دفتر بهبود تغذیه وزارت بهداشت، توصیه‌هایی به شکل کلی در تغذیه سالمندان مبتلا به کووید ۱۹ وجود دارد که عبارتند از:
  • مصرف روزانه ۳ تا ۳.۵ لیتر مایعات و پایین آوردن درجه حرارت بدن برای پیشگیری از کم آبی بدن[*]مصرف رژیم غذایی پرکالری و مواد غذائی نرم مگر اینکه بیمار دچار اضافه وزن یا چاقی باشد[*]مصرف غذهای کم حجم و در تعداد وعده های غذایی بیشتر[*]تاکید به دریافت بیشتر مواد غذایی پر فیبر مثل نان سنگک، نان جو، غلات سبوس‌دار و انواع سبزی و میوه تازه به منظور جلوگیری از یبوست[*]استفاده از آب میوه‌ها و آب سبزیجات مانند آب هویج و آب گوجه فرنگی که سبب دریافت بیشتر مایعات، کالری و تا حدودی فیبر غذایی می‌شود[*]توصیه به نوشیدن مایعات گرم نظیر چای کم رنگ به مقدار فراوان بویژه در صورت وجود احتقان و گرفتگی بینی و حلق[*]تا حد امکان پرهیز از مصرف کربوهیدرات‌ها از جمله قند، شکر و روغن‌های جامد، کره و چربی‌های حیوانی موجود در گوشت، لبنیات پرچرب، خامه و … در برنامه غذایی بیمار[*]مصرف مواد غذایی حاوی ویتامین های E،C ،B6 ،سلنیوم و روی برای تقویت سیستم ایمنی و مقاومت در برابر عفونت‌ها. منابع غذایی ویتامین E عبارت اند از تخمه آفتابگردان، جوانه گندم، سیب زمینی و میگو. منابع غذایی ویتامین C عبارتند از خربزه، کلم بروکلی، گل کلم و انواع میوه‌ها. منابع غذایی ویتامین B6 عبارتند از جگر گوساله، سیب زمینی، موز، عدس و اسفناج[*]استفاده از مکمل‌های مولتی ویتامین مینرال خصوصا ویتامین‌های A و C
چگونه ریه ها را با سیر تمیز و پاکسازی کنیم
مواد غذایی مهم سیر توسط مصرف خام آن، جذب بدن می شود. سیر در رفع سموم بدن حتی ناشی از مصرف دخانیات کمک شایانی می کند. برای بهبود وضعیت بیماران تنفسی همچون کرونا- ذات الریه- احتقاق ریوی-برونشیت-آسم-سرما خوردگی-سل و غیره از سیر می توان بهره برد.
ترکیب سیر و آویشن برای پاک سازی ریه ها
ترکیب این دو باعث می شود سموم ریه ها از بین برود.آویشن اثرات ضد عفونی کنندگی دارد.
برای درست کردن این ترکیب ۱۰ حبه سیر را با سه شاخه آویشن تازه و روغن زیتون نیاز داریم. ابتدا سیرها را در هاون کوبیده سپس آویشن را اضافه کرده تا یکدست ترکیب شوند و خمیری شکل شوند سپس در ظرف شیشه ای تمیز ریخته و روی آن را با روغن زیتون طبیعی بپوشانید بعد از یک شب از این ترکیب مصرف کنیم.
این ترکیب مواد زائد جمع شده در ریه ها را از بین می برند.
شربت سیر-زنجبیل-پیاز-زرد چوبه و شکر قهوه ای
سیر ۳ حبه-۱ تکه ریشه زنجبیل تازه-نیم کیلو پیاز-۲۰۰ گرم شکر قهوه ای-نیم لیتر آب-۱ قاشق غذاخوری زرد چوبه
آب و شکر را روی حرارت ملایم با یکدیگر مخلوط کرده سپس پیازهای پوست کنده را اضافه کرده و هم بزنید. بعد از آن زنجبیل و سیرهای له شده را نیز اضافه کرده و هم می زنیم بعد از جوشیدن شربت، شعله را کمتر کرده و مدام آن را هم زده تا آب ترکیب به نصف برسد بعد از خاموش کردن شعله، ترکیب را از صافی عبور داده و می گذاریم خنک شود، در یخچال باید نگهداری شود.
شرکت خدمات پرستاری از سالمند آوای زندگی والا درصدد است که بتواند اطلاعات کاربردی و مناسبی در این زمینه در اختیار شما عزیزانی که سالمند دارید قرار دهد.




برای ارسال پاسخ ابتدا باید لوگین یا ثبت نام کنید.